DTO’DAN İŞ KADINLARINA DAVET

Kadınların ekonomik olarak güçlendirmesini hedefleyen çalışma grubu, ‘Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmaları’ başlattı. DTO iş kadınlarına çağrıda bulundu, etkinliğe davet etti.

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu bünyesinde oluşturulan, kadınlardın ekonomik olarak güçlenmesini sağlamayı hedefleyen çalışma grubu, ‘Kadın Liderlerle Dönüşüm Buluşmaları’ toplantıları düzenliyor. Denizli’de 23 Mayıs’ta yapılacak toplantı için Denizli Ticaret Odası’ndan iş kadınlarına davet geldi.

Toplantı saat 14.00’da DTO’nun Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

TSKF Kadının Ekonomik Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Koordinatörü Dilek Cesur’un yönetiminde ManPowerGroup Türkiye Genel Müdürü Feyza Narlı, katılımcılara tecrübelerini aktaracak.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, başta üyeleri olmak üzere Denizli iş dünyasını toplantıya davet etti. Başkan Erdoğan, “Kadınlarımızı, özellikle Denizli ölçeğinde iş dünyamızın olmazsa olmazlarıdır. Şehrimizde her üç vatandaşımızdan biri çalışandır ve her üç çalışanımızdan biri de kadındır. Sanayimizin özellikle de öncü durumdaki el emeği yoğun olan tekstil ve konfeksiyon sektörümüzün temel direğidirler. Onların daha fazla istihdamda ve özellikle de yönetimlerde yer almasını istiyoruz ve önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.