48 YILLIK SINIF ARKADAŞLIĞI

Denizli’de 48 yıl önce sınıf arkadaşı olan vatandaşların geleneksel buluşması yürekleri ısıttı. 1976 senesinde aynı sıralarda birlikte oturan vatandaşlar bu sene de geleneksel buluşmalarını sürdürdü.

Denizli’de 1976-1977 eğitim öğretim senesini birlikte bitiren 25 sınıf arkadaşı, 48 sene sonra tekrar bir araya geldi. Denizli Ticaret Lisesi’nin 3-G sınıfı mezunları geleneksel buluşmalarını bu sene de sürdürdü. Yıllar önce aynı sıralarda eğitim öğretim gören öğrenciler bu sene de bir araya geldi. Her yıl en az bir kere toplanan ve eski günleri yad eden vatandaşları bu sene buluşma noktasını Servergazi Değirmen Restoran olarak seçti. Ailelerin de katıldığı buluşma da sohbetler edilirken eski günler anıldı. Buluşmayı fotoğraf karesi ile taçlandıran eski sınıf arkadaşları seneye de bir araya gelme sözü vererek geceyi noktaladı.

Geceye katılanlar arasında ise Gürsel Gökkaya, Hülya Abacı, İkbal Özge, Nesrin Evşen, Vicdan Duran, Hülya Oksay, Kadir Altınoluk, Fatma Caner, Ali Caner, Sami Uyaroğlu, Server Yüncü, Ali Duran, Mehmet Kösek, Cihan Demiröz, İbrahim Ethem Özer, Ali Rıza Vardal, İsmet Abacı, Zahide Özer, Perihan Boyacı, Ayşe Evşen, Türkan Bozkafa, Zeynep Geyik, İsmail Varol, Nurcan Varol, Melahat Altınok yer aldı.