DENİZLİ’YE 10 HAKİM, 4 SAVCI ADAYI ATANDI

Geçtiğimiz günlerde ad çekme sonucuna göre gerçekleştirilen ve toplam bin 44 hakim ile cumhuriyet savcısı adaylarının atamaları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Denizli’ye ise 10 hakim ve 4 cumhuriyet savcısı adayının ataması yapıldı.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nca 20 Mayıs’ta yapılan ad çekme sonucuna göre ve 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunun 13’üncü maddesi gereğince adli yargı, hakim ve cumhuriyet savcısı atamaları gerçekleştirildi. Adli yargıda 973 hakim ve cumhuriyet savcısı adayı, idari yargıda ise 71 hakim adayı olmak üzere toplamda bin 44 adayın ataması yapıldı. Atamalar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Denizli’ye ise 10 hakim ve 4 cumhuriyet savcısı adayının ataması yapıldı.

DENİZLİ’YE GELEN CUMHURİYET SAVCISI ADAYLARI

Resmi Gazete’de yayımlanarak Denizli’ye ataması yapılan 4 cumhuriyet savcısı adayının isimleri ve atandığı yerler şu şekilde: Süleyman Çokyılmaz Çivril Cumhuriyet Savcılığı, Arife Saf Çivril Cumhuriyet Savcılığı, Kevser Sağıroğlu Çameli Cumhuriyet Savcılığı ve Yunus Subaşı Kale Cumhuriyet Savcılığı.

DENİZLİ’YE ATANAN HAKİM ADAYLARI

Denizli’ye ataması yapılan 10 hakim adayının isimleri ve atama yerleri şöyle: Aliye Nur Aksoy Çameli Hakimliği, Şerife Aksu Çameli Hakimliği, Gökmen Altıntaş Denizli Hakimliği, Sefa Ogün Aslan Denizli Hakimliği, Ümmühan Avcı Denizli Hakimliği, Neslihan Bayram Buldan Hakimliği, Canan Çelik Sarayköy Hakimliği, Esranur Çeliksoydan Sarayköy Hakimliği, Mustafa Esentürk Denizli Hakimliği ve Musa Kaan Taşdemir Denizli Hakimliği.