YEŞİLAY MÜNAZARA YARIŞMASI EGE BÖLGE FİNALİNE DENİZLİLİ GENÇLER DAMGA VURDU

Yeşilay tarafından her yıl düzenlenen Münazara Yarışmasının Ege Bölge Finaline Denizli Şubesi ev sahipliği yaptı. 80 takımın yer aldığı yarışmaya Denizlili gençler damga vurdu.

Yeşilay tarafından her yıl düzenlenen Münazara Yarışmasının Ege Bölge Finali bu yıl Denizli’de Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Ege bölgesinden 80 ayrı takımın yarıştığı bölge finalinde Denizli’den Erbakır Fen Lisesi, Aydem Fen Lisesi, Durmuş Ali Çoban Lisesi ve DOSTEK Koleji finale kaldı. Final yarışmasında En İyi Konuşmacı Ödülünü Dostek Koleji’nden Mustafa Görkem Akhan alırken, münazara Ege Bölge Şampiyonu Erbakır Fen Lisesi’nden Berra Eren ve Abdurrahman Kuzu oldu. Yarışmacılara ödülleri Yeşilay Genel Müdür M. Nurullah Atalan, Yeşilay Akademi ve Kurumsal İletişim Direktörü Şeyda Top ve Yeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin tarafından verildi.

YEŞİLAY MÜNAZARA YARIŞMASI EGE BÖLGE FİNALİNE DENİZLİLİ GENÇLER DAMGA VURDU

FİNALE DENİZLİ OKULLARI KALDI

Yeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin, parlamenter münazara sistemi esas alınarak gerçekleştirilen ulusal turnuvanın Ege Bölge Finaline, Denizli Şubesi olarak ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şirin, “Ege bölgesinde finale kalan okulların tamamının Denizli’mizin okulları olması bize ayrı bir mutluluk yaşattı. Münazara yarışmaları toplum karşısında hitabet, kısa sürede düşünüp düşündüğünü etkin ifade edebilme yeteneklerini geliştiren bir yarışmadır. Bu sayede yarınımız olan gençlerimizin bilgi üzere kendilerini medenice ifade edebilmelerine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yarışmaya ilgi gösteren öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.