TÜZÜNER’E İLK ZİYARET ÇAVUŞOĞLU’DAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ulaşım AŞ’nin yeni genel müdürü Mithat Tüzüner ve personelini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ulaşım AŞ’ye ziyaret gerçekleştirdi. Denizli’de trafik şube müdürü olarak görev yapan, emekliliği sonrası Ulaşım AŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mithat Tüzüner’in ilk ziyaretçisi de Çavuşoğlu oldu. Kısa süre önce görevine başlayan Tüzüner, ulaşım ordusunda ilk kadın otobüs şoförünü görevlendirmişti. 

Ziyarete idare merkezindeki personel ile başlayan Çavuşoğlu, belediye otobüs şoförleriyle de bir araya geldi. Araçların servis ve bakım hizmetlerinin görüldüğü atölyelerde çalışanlarla bir süre sohbet eden Çavuşoğlu, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüzüner şirkette yürütülen tüm çalışmalara ilişkin kapsamlı bir bilgiler verdi. 

TÜZÜNER’E İLK ZİYARET ÇAVUŞOĞLU’DAN

Başkan Çavuşoğlu ziyarete ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında; “T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'yi ziyaret ettik. Genel Müdürümüz Mithat Tüzüner ve çok kıymetli mesai arkadaşlarımla bir araya geldik.Denizli'mizin şehir içi ulaşımında halkımız için görev yapan başta otobüs şoförlerimiz ve ekip arkadaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Ziyarette konuşan  Çavuşoğlu, “Ben değil ‘biz’ diyebilirseniz bu şehre çok hizmet edersiniz. Düşünün Kurtuluş Savaşı’nda ecdadımız kendi menfaatlerini düşünselerdi, ‘ben’ deselerdi, bugün böyle güzel bir memleket olmazdı. Sizler de aynı şekilde düşünmeli, ‘ben değil’ ‘biz’ demelisiniz. Umarın hep beraber güzel şeyler başaracağız. El birliği ile bu şehirde çok güzel şeyler yapacağız. Yorulduğunuz zamanlar, fazla emek harcadığınız zamanlarınız olacak ama sizler tek bir şey düşünün. Bu bize emanet. Emanete sahip çıkacağız. Biz bu hizmeti daha da güzelleştirip bir adım daha nasıl ileri götüreceğiz onun için çalışacağız. Vatandaşımızın ulaşım sorunlarını çözeceğiz ve insanlarımıza daha güvenli ve ekonomik ulaşım sağlayacağız. Öncelikle sistemi düzeltip hakkıyla bu işi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.