AKYOL’UN YERİNE OTAKLI

Dün mesai saatinin dolmasıyla görevinden ayrılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un yerine bir dönem Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Hüdaverdi Otaklı’nın getirildiği öğrenildi.

Yaklaşık 4 yıldır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Turhan Veli Akyol, dün mesai saatinin dolmasının ardından görevi bıraktı. Görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla duyuran Akyol; “06 Aralık 2019 Cuma günü Valimiz ve Bakanımızın takdir ve tensipleri ile başlamış olduğum İl Müdürlüğü görevimden, 24 Mayıs 2024 Cuma mesai bitimi itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Haklarınızı helal etmeniz istirhamıyla; tüm çalışma arkadaşlarımıza, sektör paydaşlarımıza, birlikte çalıştığımız kurum ve kuruluşlara, şahsıma ve kurumumuza emeği geçen herkese teşekkür eder selam ve saygılarımı arz ederim” ifadelerini kullandı. 

AKYOL’UN YERİNE OTAKLI GELDİ

Müdür Akyol’un görevinden ayrılmasının ardından yerine geçen isim belli oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Osman Zolan döneminde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten ve Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından görevinden ayrılan Hüdaverdi Otaklı, İl Kültür ve Turizm Müdürü oldu. Odaklı’nın görevlendirme yazısının henüz gelmediği, bakanlık yazısının gelmesi ile birlikte görevine başlayacağı öğrenildi.