DOĞANIN GÜCÜ BU HALE GETİRDİ

Yürüyüş yolunda güçlü ağaç kökleri yol zeminini kaldırdı, çukur ve tümsekler oluştu. Belediye ekipleri çalışma başlattı. Vatandaşlar çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istedi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi üzerinde bulunan ve her gün binlerce vatandaşın kullandığı Yürüyüş Yolu, ağaç köklerinin gelişmesi nedeniyle kabardı. Yol üzerinde çukur ve tümsekler oluştu. 

Yolun bazı bölümlerinde oluşan bu duruma belediye ekipleri müdahale etmeye başladı. Yaklaşık iki hafta önce başlatılan çalışmalarda ağaç köklerinin ıslahı sağlanarak yolun yeniden düzenlenmesi planlanıyor. Fakat çalışmaların uzun sürmesi her sabah spor yapmak için bu yolu kullanan vatandaşların tepkisini çekti. 

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda çalışmaların bir an önce tamamlanması istendi, çalışma yapılan bölgelere uyarı levhaları yerleştirilmesi talep edildi. 

Yolun çalışma yapıldığı bölümlerin özellikle bisiklet kullanan vatandaşlar için tehlikeli olduğu vurgulanıyor. Diğer yandan belediye ekiplerinin yol boyunca tüm sorunlu alanları yeniden düzenleyerek yürüyüş yolunu eski haline getirecekleri öğrenildi.