BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI PÜTÜN, O TABELA HAKKINDA KONUŞTU

Beyağaç’ta belediye binası girişine ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ yazdıran Belediye Başkanı Pütün; “Rüşvet, hırsızlık, adam kayırma, torpil, adaletsizlik olmayacak” dedi.

Geride bıraktığımız yerel seçimlerde Beyağaç’ta üç dönem başkanlık görevi yürüten Ak Partili Mustafa Akçay karşısında oyların yüzde 49,94’ünü alarak belediye başkanı seçilen Yeniden Refah Partili Sezayi Pütün, belediye binasına astığı tabela hakkında ilk kez konuştu.

Seçim yarışı sırasında verdiği sözü yerine getirerek; “Rüşvet alan da veren de mel’undur” tabelası asan Pütün belediyeyi bir ibadet makamı gibi gördüğünü kaydetti.

BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI PÜTÜN, O TABELA HAKKINDA KONUŞTU

Pütün; “Seçim sürecinde söz vermiş olduğumuz gibi belediyeye ‘Rüşvet alan da verenle mel’un dur’ hadis-i şerifini asacağımızı beyan etmiştik. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutarak, hadisi şerifi belediyemizin girişine astık. Ahlaklı belediyecilikte rüşvet, hırsızlık, suistimal, adam kayırma, torpil, çifte standart, adaletsizlik borç ve faiz olmayacak. Lüksü şatafatı israfı önleyeceğiz. Milletin derdiyle dertlenecek, önce millet diyeceğiz. Belediye başkanlığı makamı milletin derdine derman olarak Allah’ın rızasının kazanılacağı bir ibadet makamıdır. 5 sene boyunca dürüst ve ahlaklı bir şekilde Beyağaç’a ve hemşehrilerimize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.