ADD GENEL YÖNETİMİNE DENİZLİLİ ADAY

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir, Genel Başkan Adayı olan Utku Gümrükçü’nün yönetim kuruluna aday oldu. Akdemir sosyal medyadan adaylığını duyururken üyelerinden destek istedi. 

Denizli’de Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir, derneğin genel yönetim kuruluna aday olduğunu açıkladı. İki dönemdir Denizli Şube Başkanlığı görevini sürdüren Akdemir haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

GÜMRÜKÇÜ’NÜN LİSTESİNDE YER ALDI

Başkan Akdemir, 1 - 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Atatürkçü Düşünce Derneği 17. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim listesine aday olduğunu açıkladı. Genel Başkan Adayı olan Utku Gümrükçü’nün listesinden yönetime aday olan Akdemir duyurusunda üyelerinden de destek istedi. Başkan adayı ile birlikte 27 kişinin yer aldığı mavi liste ile yarışa katılacak olan Genel Başkan Adayı Gümrükçü’nün ‘1989 Ruhu’ sloganıyla çalışma yaptığı öğrenilirken Akdemir de çalışmalar da yer aldı. 

“DESTEK İSTİYORUM”

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda “1-2 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan 17.Olağan Genel Kurulunda, Utku Gümrükçü’nün genel başkan adaylığında “1989 Ruhu” diyerek mavi listeden Genel Yönetim Kurulu üyeliğine adayım. Sizlerden, hem kendim için hem de mavi listede beraber olacağımız tüm yol arkadaşlarımız için destek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

DENİZLİ GENEL MERKEZİ BOŞ BIRAKMADI

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesinden daha önce Genel Merkez görevlerinde, Halil İbrahim Şahin Genel Başkan, Kazım Arslan Genel Başkan Yardımcısı, Nihat Çetin Denetleme Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştı.  Genel merkezde etkin bir yene sahip olan Denizli’nin Akdemir ile birlikte yeniden yönetimde temsil edilmesi bekleniyor. 

Derneğin 17. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut genel başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt ve Akdemir’in listesinde bulunduğu Utku Gümrükçü başkanlık için yarışacak. 

AZİZE AKDEMİR KİMDİR?

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nde iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Akdemir, yürüttüğü çalışmalar ile öne çıktı. Sevilen bir isim olan Akdemir 12 Haziran 1982 tarihinde Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamladıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. 2005 yılında Bursa İnegöl’e atanarak başladığı öğretmenlik hayatına 2006 yılından itibaren Denizli’de devam etti.

2014-2015 yıllarında Eğitim İş Pamukkale Temsilciliği yönetim kurulu üyeliği, 2015-2017 yıllarında Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nde yönetim kurulu üyeliği, 2019-2021 yıllarında şube sekreterliği görevlerinde bulunmuş olup 2021 yılından bu yana şube başkanlığı görevini yürütmektedir.

Eğitim İş Sendikası, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kadın Haklarını Koruma Derneği, 29 Ekim Kadınları Derneği, Türk Kadınlar Birliği üyesidir.

1 Çocuk annesidir.