BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM

Merkezefendi Belediyesi tarafından, personele yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi. İş sağlığı ve güvenliğinin öneminin anlatıldığı eğitimde çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi önemli konular ele alındı.

Merkezefendi Belediyesi hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Belediyenin Park Bahçeler Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeline ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda, İş Güvenliği Uzmanı Orhan Çetin tarafından gerçekleştirilen eğitimde; çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazalarının nedeni, ilk yardım, çalışma mevzuatı, meslek hastalıkları veiş kazalarının hukuki sonuçları gibi önemli konular hakkında bilgiler verildi. Gerçekleştirilen eğitim sonucunda işlenen konular hakkında eğitime katılan personellere sınav yapıldı.

BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM

“AMACIMIZ PERSONELİMİZİN GÜVENLİ ORTAMDA ÇALIŞMASI”

Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Belediye olarak personelimizin, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinç oluşturmak ve bunu hayatlarının her alanında uygulamalarını sağlamak istiyoruz. Personelimize yönelik faydalı eğitimler vermeye devam ediyoruz. Bu programlarda personelimize verilen eğitimler çok faydalı ve önemli. Önceliğimiz her zaman personelimizin sağlığı. Onların, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizim sorumluluğumuz. Ancak bu şekilde vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha verimli bir hizmet verebiliriz. Bu amaçla belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Her alanda hizmet içi eğitimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.