PAÜ’DE 2 MEZUNİYET BELGESİ VERİLECEK

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan başkanlığında öğrenci topluluklarının temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıda 10 Haziran’da yapılacak genel mezuniyet töreninde öğrencilere; Ukrayna, Doğu Türkistan ve Filistin’de yaşanan savaşlarda hayatını kaybeden öğrenciler için de bir belge verilmesine karar verildi.

2023-2024 Akademik Yılı’nın sonuna yaklaşılırken, Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) mezuniyet heyecanı başladı. Mezun olacak öğrenciler için hazırlanan törenlerin takvimi belli oldu. 10-13 Haziran tarihleri arasında yapılacak mezuniyet törenleri PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

PAÜ’DE 2 MEZUNİYET BELGESİ VERİLECEK

REKTÖR ÖĞRENCİ TOPLULUKLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan ile Rektör Yardımcıları, mezuniyet törenleri öncesinde üniversitedeki öğrenci topluluklarının temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, mezuniyet töreninde, başta Filistin olmak üzere savaş olan coğrafyalarda yaşayıp mezuniyet sevinci yaşayamayan öğrenciler için yapılabilecekler hakkında konuşuldu.

PAÜ’DE 2 MEZUNİYET BELGESİ VERİLECEK

2 MEZUNİYET BELGESİ VERİLECEK

Toplantıda ortaya çıkan fikirler sonucunda, 10 Haziran’da yapılacak genel mezuniyet töreninde mezuniyet belgesi alacak öğrencilere; Ukrayna, Doğu Türkistan ve Filistin’de yaşanan savaşlarda hayatını kaybeden öğrenciler için de bir belge verilmesine karar verildi. Bu karar ile birlikte 2023-2024 yılında PAÜ’den mezun olacak öğrenciler için düzenlenecek genel mezuniyet töreninde öğrenciler iki mezuniyet belgesi alacak.