AYS SANAT GALERİSİNDEN YIL SONU SERGİSİ

AYS Sanat Galerisi, yıl sonu etkinlikleri kapsamında ‘Karma Resim Sergisi’ düzenledi. Sergide 38 kursiyerin yaklaşık 70 eseri görücüye çıktı.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayından bu yana Mimar Sinan Caddesi’nde hizmet veren AYS Sanat Galerisi, önemli bir organizasyona imza attı. Resim Eğitmeni ve Sanatçı Aysun Döner tarafından işletilen AYS Sanat Galerisi’nde eğitim alan 38 kursiyerin eserleri, sergiye dönüştü. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Karma Resim Sergisi’nde yaklaşık 70 eser görücüye çıktı. Sergi, 5 Haziran Cuma gününe kadar sanatseverlere açık olacak.

ASY SANAT GALERİSİNDEN YIL SONU SERGİSİ

”5 YAŞINDAN 70 YAŞINA KADAR KURSİYERLERİM VAR”

Serginin açılışında konuşan Aysun Döner; “Çocuk ve yetişkin gurubu olarak 5 yaşından 70 yaşına kadar kursiyerlerim var. Kursiyerlerimin yıl boyu yapmış olduğu çalışmaları sergiliyoruz. Sergimizde 38 kursiyerimizin yaklaşık 70 eseri bulunuyor. Sürekli bir galeri olduğumuz için kendi eserlerim de mevcut. 17 Aralık 2023’ten beri buradayım. 25-24 yıldır bu işi yapıyorum, atölye olarak devam ediyorum. 17 Aralık 2023’te galeri formatıyla Mimar Sinan Caddesi’ne taşındım. Kursiyerlerimin eserlerinden oluşan sergimiz, 5 Haziran’a kadar açık kalacak. Tüm sanatseverlerimizi sergimize bekliyorum” ifadelerini kullandı.

ASY SANAT GALERİSİNDEN YIL SONU SERGİSİ