TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNİN YENİ DEKANI OVALI

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı, üniversitenin Teknoloji Fakültesi Dekanı olarak atandı.

Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) yeni görevlendirme. PAÜ Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı, PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı olarak atandı. Görevlendirme sonrası devir teslim töreni düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar'ın da katıldığı devir teslim töreninde, 2021'den bu yana PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ, görevi Prof. Dr. İsmail Ovalı'ya teslim etti. Yeni dekan Prof. Dr. İsmail Ovalı, Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ'a fakülteye sağladığı katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNİN YENİ DEKANI OVALI

Üniversiteden yapılan açıklamada da, "02/04/2021 tarihinden bu yana Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ'ın yerine, Prof. Dr. İsmail Ovalı dekan olarak atandı. Dekan Prof. Dr. İsmail Ovalı, Prof. Dr. Osman Nuri Ağdağ'a fakültemize sağladığı katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim edilmesiyle birlikte görev devir teslim töreni sona erdi" ifadelerine yer verdi.