SELÇUK GÖREVE BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin başına getirilen ödüllü karikatürist Mehmet Selçuk, bugün itibariyle göreve başladı. Eski daire başkanı olan Hüdaverdi Otaklı’nın ise yakın zamanda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanmasının gerçekleşeceği öğrenildi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından görevi devralan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı olarak ulusal ve uluslar arası ödülleri kente kazandıran karikatürist ve Pınar Baha Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Mehmet Selçuk’u atamıştı. Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan atamanın ardından işlemleri tamamlanan Selçuk, bugün itibariyle yeni görevine başladı. Selçuk’un ilk icraatı ise Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Karikatürcüler Derneği’nin Dünya Çevre Günü kapsamında açtığı sergi oldu.

SELÇUK GÖREVE BAŞLADI

“TÜM SANAT KOLLARINI DENİZLİ’YE YAYMAK İSTİYORUZ”

Konuya ilişkin açıklamala yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Selçuk; “Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile Karikatürcüler Derneği’nin Dünya Çevre Günü ile ilgili ortak düzenlediği bir sergi organize ettik. Bu sergi, toplamda 50 yerli ve yabancı karikatürcümüzden oluşuyor. Bundan sonraki sergilerimizi sadece Çınar Meydanı’nda değil, Denizli’nin dört bir tarafında sergilemeyi umut ediyoruz. Sadece karikatür değil, tüm sanat kollarını Denizli’ye yaymak istiyoruz ve kentimizi marka bir şehir haline getirmeyi düşünüyoruz. Bundan sonraki hedeflerimize yavaş yavaş ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Öte yandan eski daire başkanı olan Hüdaverdi Otaklı’nın ise yakın zamanda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanmasının gerçekleşeceği öğrenildi.