BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM

Brent petrolde yaşanan düşüş, akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Geçtiğimiz günlerde otogaza yapılan indirimin ardından yarından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine de indirim gelmesi bekleniyor.

Brent petrolde ve dolar kurundaki dalgalanmalar tabelalara da yansıyor. Brent petrolün uluslararası piyasada gerilemesinin ardından araç sahiplerine ve sürücülere sevindirici haber peş peşe geldi. Geçtiğimiz günlerde otogaza yapılan indirimin ardından benzin ve motorin fiyatları da değişiyor. Yarından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 25 kuruş, motorin gurunda ise 1 lira 21 kuruş indirim bekleniyor.

DENİZLİ’DE AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Geçtiğimiz günlerde yapılan indirimin ardından Denizli’de satılan otogazın litre fiyatı, ortalama 19 lira 81 kuruşa düştü. Şu anda 42 lira 83 kuruştan sayılan benzinin litre fiyatı ortama 41 lira 58 kuruşa inmesi bekleniyor. Ortalama 41 lira 93 kuruştan satılan motorinin litre fiyatı ise 40 lira 72 kuruştan satılması bekleniyor. Öte yandan fiyatlar, iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.