O MERKEZİN İSMİ DEĞİŞİYOR

Denizli Valiliği’nde imzalanan bağış protokolü ile Pamukkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin ismi, Nimet Babiroğlu Rehberlik Araştırma Merkezi olarak değişiyor.

Denizlili iş dünyasının eğitime olan katkısı devam ediyor. Son olarak Denizli Valiliği ile Seçkin Metal A.Ş. arasında protokol imzalandı. Valilik Makamında yapılan törene; Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, Seçkin Metal A.Ş. adına iş insanı Erdem Erdoğan ve aile fertleri katıldı. Seçkin Metal A. Ş. ile imzalanan bağış protokolü ile Pamukkale İlçesi, Kınıklı Mahallesi’ndeki Pamukkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin ismi, Nimet Babiroğlu Rehberlik Araştırma Merkezi olacak.  

O MERKEZİN İSMİ DEĞİŞİYOR

Merkez, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 1974 yılında ‘Denizli Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ adı altında Hürriyet Ortaokulu bahçesinde ek bina şeklinde açıldı. 1990’da Ulus Cad. No.78 adresinde faaliyete devam eden merkez, 2014 yılında şu anda hizmet vermekte olduğu bina yeniden yapılarak hizmete girdi. 2015’te Denizli Merkezefendi İlçesinde Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi açılması ile bilrlikte hizmet verdiği görev alanları yeniden belirlendi ve bu süreçte Pamukkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi adını aldı. Merkez, şu anda Denizli’de bulunan üç rehberlik ve araştırma merkezinden biri olması nedeniyle Pamukkale, Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Çardak, Kale, Serinhisar, Tavas ilçelerine hizmet veriyor.