TERMOMETRELER 43 DERECEYİ GÖSTERECEK

Geçtiğimiz hafta 40 derece sıcaklıkları gören Denizli, yarından itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. 13 Haziran Perşembe günü hava sıcaklığı 43 dereceyi bulacak.

Geçtiğimiz hafta Türkiye genelinde yaşanan aşırı sıcaklıklar, Denizli’de de etkili olmuştu. Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi aştığı Denizli’de kısa süreli yağmurun da etkisiyle sıcaklıklar hafta sonu 35 dereceye kadar düştü. Denizli, yarından itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek ve 13 Haziran Perşembe günü termometreler 43 dereceyi gösterecek.

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT!

Yarın Denizli’de hava sıcaklıkları 21 ile 37 arasında değişecek. 10 Haziran Pazartesi günü ise en düşük sıcaklık 23, en yüksek 39 derece olacak. 11 Haziran Salı günü hava sıcaklıkları 23 ile 40 derece arasında değişecek. 12 Haziran Çarşamba günü termometreler 42 dereceyi gösterecek. En düşük hava sıcaklığı ise 26 derece olacak. 13 Haziran Perşembe günü hava sıcaklığı 43 dereceyi bulacak. En düşük sıcaklık ise 24 derece olacak. Meteoroloji yetkilileri sıcak havalara karşı vatandaşları uyardı, özellikle yaşlıların öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları istendi.