EĞİTİM İŞ’TE GÖREV DEĞİŞİMİ

Eğitim İş Denizli 2 No’lu Şube’de genel kurul gerçekleşti. Başkan Aydoğan’ın aday olmadığı kongrede iki liste yarıştı. Tahir Çetin’in önderliğindeki liste delegelerin onayını alarak göreve getirildi.

Denizli’de Aralık ayında üye sayısı 4 binin üzerine çıkan ve iki şubeye ayrılan Eğitim İş Denizli örgütlenmesinde Denizli 2 No’lu Şube de genel kurulunu gerçekleştirdi.

Hafta sonunda Denizli Eczacılar Odası toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula iki liste ile gidildi. Divan başkanlığına Genel Merkez Yöneticisi Şenol Eyüboğlu, Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir ve Büro İş Denizli Şube Başkanı Hüdai Ünlü getirildi.

Yapılan seçimlerde Tahir Çetin önderliğindeki liste delegelerin desteğini alarak göreve getirildi. Yönetimde Fatma Başaran Sarı, Ahmet Tülübaşı, İrfan Kurtulmuş, Mevlüde Becan, Meltem Onat ve Gökhan Okulu getirildi.

EĞİTİM İŞ’TE GÖREV DEĞİŞİMİ

Denetleme kurulu Adem İlkimen, Esra Bacak ve Savaş Gürel’den, disiplin kurulu ise Sevda Seven Şarkaya, Serhat Kaya ve Arzu Dülger’den oluştu.

Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan yönetim için aday olmazken Recep Akın, Sevilay Yürekten ve Gökhan Okulu ile birlikte genel merkez delegesi olarak seçildi.

Yeni yönetim ilk toplantısında başkan seçimi ve görev dağılımı yapacak.