TERMOMETRELER 43 DERECEYİ GÖRECEK

Denizli'de hava sıcaklığının yarından itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Denizli'de hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu kısa süreli yağan yağmurun etkisiyle hava sıcaklığı 35 dereceye kadar düşmüştü. Ancak yarından itibaren hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

Yarın hava sıcaklığı en yüksek 41 en düşük 23 derece olurken, Çarşamba günü sıcaklık en yüksek 43, en düşük 25 derece olacak. Perşembe günü hava sıcaklığı yine en yüksek 43 en düşük 27 derecelerde seyrederken, Cuma günü ise 41 dereceye düşecek. Hafta sonuna doğru ise hava sıcaklığının biraz düşmesi beklenirken Cumartesi günü sıcaklık 37 dereceye inecek.

Denizli Valiliği tarafından hava sıcaklıklarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.Valilikten yapılan açıklamada, "Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." ifadesi kullanıldı.