ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAK

Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığında yapılan Merkezefendi Belediye Meclisinin Haziran Ayı olağan toplantısında, Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 21, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde 23 aracın hizmet alımı ile kiralanması ihalesinin yapılması maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Merkezefendi Belediye Meclisinin Haziran Ayı olağan toplantısının 2. birleşimi, Belediye Başkanı Şeniz Doğan başkanlığında yapıldı. Toplantıda, cuma günkü ilk birleşimde komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Gündemin ilk maddesinde Yeşilyurt Mahallesi 4895 ada 7 No'lu parselde bulunan 525,98 metrekarelik alana "Efe Çakır" isminin verilmesi şartıyla Gündüz Bakımevi yapılması işi ile ilgili ve şartlı bağış işlemlerini yürütmek üzere Başkan Doğan'a yetki verilmesini içeren İdari ve Diğer İşler Komisyonunun raporu görüşüldü.

“KREŞLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Eğitim-öğretime önem verdiklerini belirten Başkan Doğan, “Kreşlerimizden mezun olan çocuklarımızın kendilerine güveni tam. Belli bir seviyede gelişim gösteren, istediğini ifade edebilen, ilkokula başlama, hayata hazırlanma anlamında farkındağı olan yeni nesiller yetiştirmek istiyoruz. Geçen dönem de çok hassas davramıştık. Bu dönemde de kreşlerimiz çok önemli olacak. Tabii bu sizlerle beraber yapıyoruz, meclisten aldığımız destekle. Yine güzel işleri sizlerle birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAK

İKİ MAHALLENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Geçen dönem aldıkları arsalardan biri olduğuna işaret eden Başkan Doğan, arsanın bir tarafının İlbadı, bir tarafının Muratdede Mahallesi olduğunu, ihtiyacı olan 2 mahallenin de kullanabileceğini kaydetti. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

ARAÇ KİRALAMA İŞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Tapu kayıtları belirtilen çeşitli adreslerin imar planı değişiklik teklifleri kabul edilen toplantıda, Merkezefendi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde Belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi için Araç Kiralama Hizmet Alım İşinin ihalesinin yapılması görüşüldü.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 44 olan araç sayısının 21'e düşürüldüğünü belirterek, kiralancak araçların ellerini güçlendireceğini söyledi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 14 şoför ile Saha Amiri ve 21 Araç Kiralama Hizmet Alım İşinin 24 ay süre ile Hizmet Alım İhalesi yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu, oy birliğiyle kabul edildi.

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NE 23 ARAÇ KİRALANACAK

Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde de 23 şoförsüz Araç Kiralama Hizmet Alım İşinin 24 ay süre ile Hizmet Alım İhalesi yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu görüşülerek oylandı ve kabul edildi.

BELEDİYE İŞLETMELERİNE ENERJİ SİSTEMLERİ KURULACAK

Toplantıda son olarak, Merkezefendi Belediyesi Sosyal ve İktisadi İşmetme Faaliyet alanlana gelir getirici enerji sistemleri (güneş panelleri, araç şarj istasyonu vb.) kollarının eklenmesi hakkında karar alınmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu kararı kabul edildi. Merkezefendi Belediye Meclisinin Haziran Ayı olağan toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin tamamlanmasının ardından sona erdi.