YAZ OKULU KAYITLARI AÇILDI

Büyükşehir belediyesinin ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği yaz okullarında, kayıtlar 5 Temmuz’a kadar yapılabilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl okulların kapanması ile birlikte ilk ve orta öğretimde eğitim alan çocuklar için düzenlediği yaz okulu bu yıl da gerçekleşecek. Çocukların yaz tatillerini kaliteli ve verimli geçirmelerinin hedeflendiği proje 8 sosyal tesiste uygulanacak.

Tatillerini hem eğlenerek, hem de öğretmenler eşliğinde derslerine çalışarak geçirme imkanı bulacak öğrenciler kayıtlarını 5 Temmuz 2024’e kadar Karaman, Yenişehir, Sevindik, Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Gökpınar, Anafartalar ve Kayıhan Sosyal Etkinlik Merkezi'nde yaptırabilecek. Haftanın 5 günü 2 grup halinde verilecek yaz okulunda öğrencilere el sanatları, pratik İngilizce, test saati, zeka oyunları, sinema, okuma ve anlatma saati, eski çocuk oyunları, mutfak atölyesi ve bilim kulübü gibi ana başlıklarda eğitimler verilecek. Yaz okulu 8 Temmuz - 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında açık kalacak.