BELEDİYE VATANDAŞA FİKRİNİ SORUYOR

Pamukkale Belediyesi başlattığı bir anketle vatandaşa görüş ve fikrini sormaya başladı. Ankete katılmak isteyenler belediyenin internet sitesinden ankete ulaşacak. 

Pamukkale Belediyesi, halkın da görüşünü alabilmek için 15 sorudan oluşan bir anket başlattı. Dış paydaş anketi uygulamasına katılmak isteyen vatandaşlar belediyenin resmi internet sitesinden ankete katılabilecek. 

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur anket sonuçlarının 5 yıllık süreçte yol gösterici olacağını ifade etti. 

Ertemur; “Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, belediyemizin stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Belediyemizin geleceğinin şekillenmesinde önemli role sahip olduğunu düşündüğümüz siz dış paydaşlarımızdan gelecek geri bildirimlerden belediyemizin gelişimine katkı sağlaması amacıyla yararlanılacaktır. Bu ankete vereceğiniz cevaplar üçüncü şahıs veya kurumlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır. Cevaplarınız, önümüzdeki plan dönemi içerisinde uygulanacak stratejilerin şekillendirilmesi adına büyük katkı sağlayacak, önemli bir yol gösterici olacaktır” diye konuştu.