ŞEHİR HASTANESİ KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, ihalesi tamamlanan 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Acil Durum Hastanesini görüştü.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Ankara'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Milletvekili Özkan ve İl Başkanı Güngör, Denizli'ye yapılacak olan Sağlık Bakanlığı yatırım ve projelerini istişare ettiklerini açıkladılar.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, yaptığı paylaşımda, "İhalesi tamamlanan 1000 yataklı Şehir Hastanemiz ve 400 yataklı Acil Durum Hastanemizin en kısa sürede inşaatının tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine kazandırmanın gayreti içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör de 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi ile 400 yataklı Acil Durum Hastanesini en kısa sürede hemşerilerinin hizmetine kazandıracaklarını kaydetti.

ŞEHİR HASTANESİ KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

GÜNGÖR İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'da il başkanları toplantısına katıldığını açıkladı. "AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında Daraltılmış İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik." ifadelerini kulllanan AK Parti İl Başkanı Güngör, AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Teşkilat Başkanı Murat Baybatur Başkanlığında Ege Bölgesi İl Başkanları istişare toplantısını gerçekleştirdiklerini, alınan kararların hayırlara vesile olmasını diledi.