BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Bu hafta boyunca kavurucu sıcaklıkların yaşandığı Denizli’de arefe günü ve 4 günlük Kurban Bayramı boyunca hava sıcaklıkları nasıl olacak?

Türkiye ve Denizli, bu hafta boyunca kavurucu sıcaklıkları yaşadı. Denizli’de 40 derecenin üzerine çıktığı hava sıcaklığı, bugün ve 4 gün sürecek Kurban Bayramı süresinde etkisini birkaç derece azaltacak. Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; Denizli’de 18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba günü Denizli’de gök gürültülü sağanak bekleniyor.

İŞTE HAVA TAHMİNLERİ

Denizli’de arefe günü olan bugün sıcak hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar, 21 ile 37 arasında değişecek. Bayramın birinci günü olan yarın ise en düşük hava sıcaklığı 19, en yüksek 38 derece olacak. Bayramın ikinci günü olan 17 Haziran Pazartesi günü ise hava sıcaklıları 21 ile 39 derece arasında değişmesi bekleniyor. Bayramın 3 ve 4’üncü günü Denizli’de gök gürültülü sağanak yağışlı hava etkili olacak. 18 Haziran Salı günü en düşük sıcaklık 22 en yüksek 40 derece olması bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışlı hava 19 Haziran Çarşamba günü de kentte etkisini sürdürecek. En düşük sıcaklık 23 en yüksek hava sıcaklığı ise 37 derece olacak.