DENİZLİ’DE BAYRAM PROGRAMI BAŞLADI

Denizli protokolü, Kurban Bayramı kapsamında Asri Mezarlıktaki şehitliğe gitti. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve beraberindekiler, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Tüm islam aleminin iki önemli bayramından biri olan Kurban Bayramı’na çok kısa bir süre kaldı. Bayram hazırlıklarını tamamlayanlar mezarlık ziyaretlerine başladı. Kurban Bayramı kapsamında Asri Mezarlık’taki şehitlikte tören düzenlendi.

DENİZLİ’DE BAYRAM PROGRAMI BAŞLADI

Törene; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ile Nilgün Ök, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

DENİZLİ’DE BAYRAM PROGRAMI BAŞLADI

Tören, Kur’an- Kerim tilaveti ile başladı. Burada yapılan duaların ardından şehit yakınları ve Denizli protokolü, şehitlerin mezarlarını tek tek ziyaret etti. Burada şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakan protokol üyeleri, şehit yakınlarıyla da yakından ilgilendi.

DENİZLİ’DE BAYRAM PROGRAMI BAŞLADI

Şehitlikteki törenin ardından protokol üyeleri, Denizli Huzurevi’ne geçti. Buradaki yaşlıları ziyaret eden protokol, yaşlıların bayramını kutladı.