BİR ANKET DE MERKEZEFENDİ’DEN…

Pamukkale Belediyesi’nin ardından Merkezefendi Belediyesi de 5 yıllık stratejik plan için vatandaşa görüş sordu. Başkan Doğan, katılımcılık ve ortak akla işaret etti. 

Denizli’de Pamukkale Belediyesi’nin başlattığı anket çalışmasının bir benzerini Merkezefendi Belediyesi de uyguladı. 5 Yıllık Stratejik Planın belirlenmesi amacıyla başlatılan anket çalışmasında vatandaşa görüşü soruldu. 2024-2029 dönemini kapsayacak stratejik plan için ön çalışma gerçekleştirildiği kaydedilirken, proje uygulamasında yenilikçi, adil, katılımcı ve ortak akılla istişarenin önemsendiği vurgulandı. 

Performans esaslı bütçeleme sisteminin temel unsuru olarak gösterilen stratejik plan için vatandaşlar belediyenin resmi internet sitesindeki anketten soruları yanıtlayacak. Vatandaşların projeye katılımlarının önemine değinen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan; “Merkezefendimizi birlikte yönetiyor, fikirlerinizle gelişiyoruz. 2024-2029 dönemini kapsayacak ‘Stratejik Planı’mızda, siz değerli hemşehrilerimizin görüşlerine de yer vermek için bir anket oluşturduk. Sizlerden gelecek geri bildirimler, ilçemizin geleceğinde, gelişmesinde ve büyümesinde büyük bir role sahip olacak. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak katılacağınız anketimize vereceğiniz cevapları merakla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.