MELEK MOSSO DENİZLİ İÇİN VİDEO ÇEKTİ

Buldan'da 22'ncisi düzenlenecek olan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali'nde sahne alacak olan Denizlili ünlü şarkıcı Melek Mosso, sevenlerine çektiği video ile seslenerek, "23 Haziran Pazar günü Denizli Buldan Belediyesi'nde festival kapsamında sizlerle olacağım. Orada görüşmek üzere" dedi.

Denizlili şarkıcı Melek Mosso, Buldan'da düzenlenecek olan 22'nci Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali'nin son gecesinde konser verecek. Ünlü şarkıcı, çektiği video ile Denizlili hayranlarına seslenerek, müzikseverleri konsere davet etti. Mosso videoda, "Merhaba ben Melek Mosso. 23 Haziran Pazar günü Denizli Buldan Belediyesi'nde festival kapsamında sizlerle olacağım. Orada görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Üç gün sürecek festival ilk gün Alanyazı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla start alacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando ekibinin de katılımı ile kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Lonca Meydanı’nda günün anlamına dair konuşmalar yapıldıktan sonra halk oyunları gösterisi ve dokuma sanatından gösteriler yer alacak.Aynı saatlerde ise Belküm’de ‘Buldan Fotoğrafları Sergisi’ düzenlenecek.Akşam saatlerinde Alanyazı Meydanı’nda Hamdi Kaval anma programı, Ozan Ozanca konseri gerçekleşecek. Festivalin ikinci gününde 14 Mayıs Caddesi’nde keşkek hayrı yapılacak. Öğleden sonra Nuri Akın Parkı’nda Çakır Özcan ve orkestrasının fasıl dinletisi gerçekleşecek. Daha sonra yöresel yemek yarışması ve ödül töreni yapılacak. Akşam saatlerinde yapılacak defile ile Buldan Bezi’nden üretilen kıyafetler vatandaşların beğenisine sunulacak. Akşam saatlerinde Denizli’nin tanınmış gurubu Necati ve Saykolar konser verecek. Festivalin son günü ise Nuri Akın Parkı’nda müzik dinletisi ve dokuma yarışması yapılacak. Festivalin son gecesinde ise Alanyazı Meydanı’nda ünlü sanatçı Melek Mosso Buldanlılara müzik ziyafeti yaşatacak.