RAMAZANOĞLU VE KAVAF’IN ACI GÜNÜ

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf'ın annesi Gülseren Bostancı, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili olan 2009-2011 yılları arasında Aile ve Kadından Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Selma Aliye Kavaf'ın dün hayatını kaybeden anneleri Gülseren Bostancı (88) için Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

RAMAZANOĞLU VE KAVAF’IN ACI GÜNÜ

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu ile 60. Hükümet'te Aile ve Kadından Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Selma Aliye Kavaf ile aile yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Üç kızından ikisinin bakan olmasını gören Gülseren Bostancı, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

RAMAZANOĞLU VE KAVAF’IN ACI GÜNÜ

Cenaze törenine Ramazanoğlu'nun eşi Yıldırım Ramazanoğlu, kardeşi Elmas Yaşar Bostancı, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Pamukkale eski Belediye Başkanı Avni Örki, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Denizli eski milletvekilleri M. Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, Denizil Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, siyaset ve iş dünyası temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

RAMAZANOĞLU VE KAVAF’IN ACI GÜNÜ