ORNAZ’IN DAVETKÂR ÇEKİCİLİĞİ

Merkezefendi’deki Ornaz Vadisi, sıcak yaz günlerinde vatandaşların soluk alabileceği alternatif bir mekan olarak dikkat çekiyor. 

 

Denizli’de doğa meraklılarının vazgeçilmez mekânlarından biri olan, doğal güzelliği ve Başkarcı Dağı’nın serinliği ile çekiciliğini hiçbir zaman kaybetmeyen Ornaz Vadisi misafirlerini bekliyor. 

Merkezefendi’nin kurucu belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu döneminde bölgedeki işletmelerin kapatılarak, çevre düzenlemesi yapılan ve daha sonra halkın kullanımına açılan bölge bugün de ilk günkü gibi insanları kendisine çekmeyi sürdürüyor. 

Denizlililerin doğa ile iç içe olduğu, temiz havada keyifli vakit geçirebildiği bölge, sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen misafirlerine ev sahipliği yapıyor. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan her fırsatta vatandaşlara çağrıda bulunarak, aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirmek isteyen vatandaşları Ornaz Vadisi’ne davet ediyor. 

Kent stresinden uzak, sakin doğasıyla davetkâr Ornaz Vadisi’nin eşsiz doğasına vurgu yapan Doğan; “Yaz mevsiminin bunaltıcı sıcaklarına birebir. Şehrin yoğunluğundan uzaklaşmak, temiz ve ferah hava ile serinlemek ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen tüm hemşerilerimizi Ornaz Vadimize bekliyoruz” diye konuştu.