ÇAVUŞOĞLU: KAYNAKLAR PARTİ İÇİN KULLANILMIŞ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, belediye kaynakların bir siyasi parti için kullanıldığını ileri sürdü.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bugünkü meclis toplantısında belediye kaynaklarının bir siyasi parti için kullanıldığını savundu.

Yeni tespitleri olduğunu iddia eden Çavuşoğlu; “Yeni bir tespitimiz daha var. Onun da üzerine arkadaşlar çalışıyor. 10 milyon TL’ye yakın bir fatura kesiyorlar mart ayında. Yine malum Beltaş üzerinden devam ediyor bu süreç, bu faturayı kesmişler. Beltaş bir hizmet almış sözde bunlardan. Bunu da teknolojik vasıtalar, WhatsApp yazışmalarıyla; şirkete gitti geldiler ile tespit ettik… Bu malzemelerin çoğu bir partiye aktarılmış. Partinin birine gitmiş. Yani Denizli Büyükşehir belediyesi bütçesi bir partinin finansman kaynağı olmuş. Merak ediyorsanız bunu da en kısa sürede paylaşacağız. Çünkü hem teslim alanıyla hem teslim edeniyle hepsi yazışmalarla beraber kayıtlarda vaki…  Emin olun her geçen gün ben hayret etmekten yoruldum arkadaşlar bizi hayret ettirmekten yorulmuyorlar” ifadelerini kullandı.

KAYNAKLAR PARTİ İÇİN KULLANILMIŞ

Çavuşoğlu belediye personeline ve meclis üyelerine çağrıda bulunarak “Bildiklerinizi paylaşın” dedi.