İLK ZİYARET ÖZGÜR ÖZEL’DEN 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki gün akciğerlerinden ameliyat olan TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret ederek, Karaca’nın doktorundan sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

 

TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, önceki gün akciğer operasyonu geçirdi. Daha önce Kovid–19’a yakalanan Karaca’nın akciğerinde bu hastalığa bağlı komplikasyon oluştuğu, ameliyatın da bu amaçla yapıldığı kaydedildi. Önceden programlandığı öğrenilen operasyonun iyi geçtiği Karaca’nın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir gece yoğun bakımda tutulan Karaca, bugün sabah saatlerinde servise alındı.

gülizar biçer karaca

İLK ZİYARET ÖZGÜR ÖZEL’DEN

Birkaç gün daha serviste tedavisinin süreceği öğrenilen Karaca’ya ilk ziyaret, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır’dan geldi. Özel ve Başarır Karaca’ya geçmiş olsun dileklerini sundu, Karaca’nın doktorundan son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaca; “Geçirmiş olduğum ameliyat nedeniyle geçmiş olsun ziyaretime gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım Özgür Özel’e ve Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.