BOĞAZİÇİ’NDE YAZ ETKİNLİĞİ

‘Taş Lamba’ isimli albümüyle dikkatleri üzerine çeken Denizlili Sanatçı Gülsün Çetinkaya, Çalkebir Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından 29 Haziran Cumartesi günü Baklan İlçesi’ne bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde düzenlenecek etkinlikte sahne alacak.

Çalkebir Kültür ve Dayanışma Derneği, 29 Haziran Cumartesi günü Baklan İlçesi’ne bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde etkinlik düzenleyecek. Mahallelinin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek adına yapılan etkinlik kapsamında gün içerisinde ve gönüllülük esasına dayalı olarak yemek ikram edilecek. Yemek sonrasında ise ‘Taş Lamba’ isimli albümüyle dikkatleri üzerine çeken Denizlili sanatçı Gülsün Çetinkaya, akşam saatlerinde sahne alarak, mahalle halkına müzik ziyafeti sunacak.

BOĞAZİÇİ’NDE YAZ ETKİNLİĞİ

BAŞKAN AKBAY’DAN DAVET

Etkinlik hakkında konuşan Çalkebir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akbay; “Mahallemiz, Selçuklu mimarisi özelliği taşıyan tarihi Kalemişi Camisi ve oymalı, evleriyle de kültür köyü konumundadır. Temiz ve serin havasıyla yazın tercih edilen bir mahalledir. Dernek olarak geleneksel birlik ve beraberliğimizi geçmişten geleceğe taşıma adına mahallemizde etkinlik düzenledik. Etkinlik kapsamında, birlikte yemek yiyeceğiz ve akşamında ise köy meydanında konser tertipledik. Etkinliğimizin, başka şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin mahallemize gelerek eş, dost ve akrabalarıyla birlikte hasret gidermeleri açısından önemi var. Etkinliğimizi gönüllülük esasıyla tertipledik. Gecesinde de sanatçı hemşerimiz Gülsün Çetinkaya’nın konserini izlemek üzere hemşerilerimizi Boğaziçi Mahallesi’ne bekliyoruz” dedi.