SOSYAL MARKET KAPATILDI MI?

Pamukkale Belediyesi, Atatürk Caddesi’nde ihtiyaç sahiplerine destek olan Sosyal Market’in bulunduğu binayı tahsilat veznesi olarak kullanmaya başladı. 

 

Pamukkale Belediyesi'nin giyimden gıdaya, ayakkabıdan çocuk bezine, mamadan temel ihtiyaç malzemelerine kadar ilçede ihtiyaç sahibi ailelere 2016 yılından beri 8 yıldır hizmet veren Atatürk Caddesi'ndeki Pamukkale Belediyesi Sosyal Market birimi kapatılırken, aynı yer belediyenin tahsilat veznesi olarak hizmet vermeye başladı.

Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne yapılan başvuruların ardından detaylı inceleme ve değerlendirme sonucu ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların gıdadan kıyafete, ayakkabıdan temizliğe birçok ihtiyacının karşılandığı Sosyal Market'in niçin kapatıldığı bilinmiyor.

pamukkale sosyal market

Hayırseverlerin bağışlarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırma görevini yerine getiren Pamukkale Sosyal Market'in başka bir yerde hizmet verip vermeyeceği açıklanmazken, bina camlarına daha önce giydirilen Sosyal Market yazısı dururken, aynı yer vezne olarak kullanılıyor.

Pamukkale Sosyal Market'in olduğu yerde ‘Sosyal Market Projesi ile ihtiyaç sahiplerinin her daim yanındayız’ ifadesinin yerine ‘Yardımlaşma projesi ile ihtiyaç sahiplerinin yanındayız’ yazısı geldi.

Pamukkale Belediyesi’nin ilçede ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan sosyal yardım ve destekler için yeni bir planlama yaptığı, bu amaçla yeni bir yapılanma içine girdiği ileri sürüldü.