KADIN GİRİŞİMCİLER DESTEKLENECEK

İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, DSO Başkanı Selim Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede kadın girişimcilerin desteklenmesi gündeme geldi. 

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Taşçıoğlu ve kurul üyeleri Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyarete, Saime Gödeoğlu, Fatma Yavuzer, Gülfizar Akköse, Filiz Işıktaş, Çisem Sarıkaya, Gülizar Özlü, Şebnem Soyak, Gözde Otçu Kabak ve Bahar Ateşer katılım sağladı. Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeleri, ilk olarak kendilerini tanıttı. Nakliye, beyaz eşya, koku ve su ürünleri, tekstil ve mimarlık gibi çeşitli alanlarda Denizli için çalıştıklarını belirten kadın girişimciler, faaliyet alanlarına ilişkin bilgi aktardı. Denizli sanayisinde ve iş dünyasında kadının yeri, kadın girişimcilerin desteklenmesi, hedeflenen projeler ve muhtemel iş birliklerinin ele alındığı görüşmede, sektörlerin yaşadığı kronik sorunlar da konuşuldu. 

Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu'nun TOBB'un önemli projelerinden biri olduğunu belirten Kasapoğlu, Denizli sanayi Odası olarak proje bazlı çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. 

Taşçıoğlu ise yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Görünen değil, çalışan kadın olmak istiyoruz” diye konuştu.