DENİZLİ MÜSİAD’TAN NİĞDE ŞUBESİ ZİYARETİ

MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri derneğin Niğde şubesi yönetimini ziyaret etti, gerçekleştirdikleri projelere ilişkin bilgi verdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetimi, şube ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda MÜSİAD Niğde Şube Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirildi.

Boyacı ziyarette, Denizli’de hayata geçirdikleri sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Nitelikli üye sayısının arttırılması için çalışmalar yaptıklarını, MÜSİAD Karz-ı Hasen Sandığını güçlendirmek için girişimler içinde olduklarını anlatan Boyacı; “MÜSİAD Denizli şubesi olarak en büyük hayalimiz olan MÜSİAD Bilim Merkezi ve Şube Binası yapımını da başladık. İnşat çalışmamız hızla devam ediyor. Üye ziyaretlerimizi, şube ziyaretlerimizi de belirlediğimiz bir program dahilinde yapmaya devam ediyoruz. Üyelerimiz arasında ticaretin daha geliştirilmesi, diğer şubelerle birlikte ortak projeler yapılması için istişareye önem veriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte çok daha güzel işler yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehit Ömer Halisdemir’in kabrini de ziyaret etti.