HONAZ VE TAVAS'A YENİ ATAMALAR

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Denizli'de de 2 vali yardımcısı ile 2 kaymakam başka görevlere atandı.

Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince gerçekleştirilen atama kararına göre, 292'si Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında, 10'u da İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi.

Atama kararnamesiyle Denizli’de görev yapan 2 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişirken, Denizli'ye yeni vali yardımcısı atandı. Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Okur Bursa-Mustafakemalpaşa Kaymakamlığına, Denizli Vali Yardımcısı Rıza Dalan Samsun Vali Yardımcılığına, Malatya Vali Yardımcısı Kenan Eskin Denizli Vali Yardımcılığına atandı.

Tavas Kaymakam Vekili Tarık Yerlikaya'nın yerine Bitlis-Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir Tavas Kaymakamlığına, Honaz Kaymakam Vekili Serkan Kaya'nın yerine Diyarbakır-Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz Honaz Kaymakamlığına atanırken, Denizli Çameli Kaymakamı Hüseyin Kamil Sözen Ardahan-Posof Kaymakamlığına, Denizli-Bozkurt Kaymakamı Metehan Toy Kırıkkale-Çelebi Kaymakamlığına atandı.