YAZ KUR'AN KURSLARI BAŞLADI, 7 HAFTA SÜRECEK

Denizli Müftülüğüne bağlı cami ve Kur'an kurslarında yaz kursları 1 Temmuz itibarıyla başladı. Yedi hafta boyunca devam edecek olan Kur'an kurslarında öğrenciler, Kur'an-ı Kerim temel dini bilgileri öğrenme imkanı bulacak.

Denizli Müftülüğü, okulların yaz tatiline girmesinin ardından 1 Temmuz itibarıyla Yaz Kur'an Kurslarını başlattı. İl Müftülüğü, cami ve Kur'an kurslarında yaz kurslarının başlaması dolayısıyla Üçler Hilal Camisinde bir açılış programı düzenlendi.

Denizli İl Müftü Vekili Adem Karakelebek, Merkezefendi İlçe Müftüsü Osman Güneş, şube müdürleri ve çocukların katılımlarıyla "Elif Be Te Se Cim Başladı Kur'an Sevincim" sloganıyla Yaz Kur’an Kursları açılış programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Denizli İl Müftü Vekili Adem Karakelebek; Yaz Kur’an Kurslarına katılan tüm öğrencilere başarılar dileyerek güzel temennilerde bulundu. Minik öğrencilerin dağıtılan balonları şişirerek eğlendiği açılış programında protokol üyeleri öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Öğrenciler, 7 hafta boyunca devam edecek olan Kur'an kurslarında Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve güzel ahlakı öğrenecek.