YUMAKLI’YA 5 YILDIZLI OTEL

Geçtiğimiz yıl haziran ayında Beyağaç İlçesi’ndeki Yumaklı Yaylası’nın imara açılmasına ilişkin konuşan Belediye Başkanı Sezayi Pütün, yaylanın 14 bin metrekarelik alanına 5 yıldızlı otel, kalan kısmına da üst düzey kişilerin kalabileceği köy durumuna getireceklerini söyledi.

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bulunan Yumaklı Yaylası’nın yapılaşmaya açılması konusu, geçtiğimiz yıl haziran ayında yapılan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülmüştü. Beyağaç Belediyesi’nin Yumaklı Yaylası’nın yapılaşmaya açılması talebi, yapılan oylamada CHP ve İYİ Parti’li üyelerin 21 ret oyuna karşın AK Parti ve MHP’li üyelerin 39 kabul oyu ile meclisten geçmişti.

31 MART’TA DEĞİŞİM YAŞANDI

Yapılan 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Beyağaç ve Büyükşehir Belediye Başkanlarında değişim yaşandı. Mahalli idareler seçimlerinin ardından görevi devralan Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, 92 bin metrekarelik Yumaklı Yaylası’nın imara açılmasına ilişkin konuştu.

YUMAKLI’YA 5 YILDIZLI OTEL

YUMAKLI’YA 5 YILDIZLI OTEL VE KÖY PROJESİ

Yayla turizmi kapsamında bölgeye 5 yıldızlı otel yapmak istediklerini ifade eden Başkan Pütün; “Biz, Yumaklı Yaylası’nın 14 bin metrekaresine 5 yıldızlı otel yapmak istiyoruz. Büyük firmaların, futbol takımlarının konaklayabileceği, tatil yapabileceği bir otel düşünüyoruz. Diğer kısmına da Yumaklı’da emeklilerin, üst düzey kişilerin kalabileceği köy durumuna getireceğiz.  Proje devam edecek. Projelerde devam etmeyecek olan yok. Yapılan bir şey varsa biz bunu devamını sağlayacağız” dedi.