SİYASETTE REKABET, NİKAHTA DOSTLUK

İYİ Parti'nin önemli isimlerinden Türkay Berberoğlu’nun veteriner oğlu Cem Berberoğlu, hayatını Seda Dayıoğlu ile birleştirdi. Çiftin nikahında siyasi rakipler bir araya geldi, dostluk örneği sergiledi.

İYİ Parti'nin Denizli'deki etkin isimlerinden Türkay Berberoğlu’nun veteriner oğlu Cem Berberoğlu, meslektaşı olan Seda Dayıoğlu ile evlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun kıydığı nikahta, şahitler arasında Türkay Berberoğlu’nun Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışında rakibi olan Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yer aldı. Ayrıca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de şahitler arasındaydı ve partilisi Berberoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

MESLEKTAŞLARININ YOĞUN KATILIMI

Türkay Berberoğlu’nun oğlu Cem Berberoğlu, öğretmen olan Canan ve esnaf Baki Dayıoğlu’nun kızları Seda Dayıoğlu ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde (MKM) dünya evine girdi. Nikah töreni, belediye başkanları ve veteriner hekimlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 

SİYASETTE REKABET, NİKAHTA DOSTLUK

EVLİLİK CÜZDANI GÜZEL DİLEKLERLE TAKDİM EDİLDİ

Genç çiftin nikah şahitliğini ise İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Yasin Pehlivan, Deniz Doğan, Furkan Urut, Zeynep Erdoğan ve Rasim Çoban yaptı. Evlilik cüzdanını geline nikah şahidi Zeynep Erdoğan, bir ömür boyu mutluluk dileyerek takdim etti.