VALİ COŞKUN LOKMA DAĞITTI

Denizli Valiliği ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında lokma hayrı düzenlendi. Delikliçınar Yeni Cami bahçesindeki etkinliğe katılan Vali Ömer Faruk Coşkun, vatandaşlara lokma dağıttı.

Denizli Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında organize edilen anma programı devam ediyor. Etkinlikler, Asri Mezarlık’taki şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na taşındı. 15 Temmuz’da yaşanan olayları aktaran serginin açılışı yapıldı ve sergi gezildi. Öğle namazına müteakip Denizli Valiliği ve Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde Delikliçınar Yeni Cami’nde şehitler için mevlid-i şerif okundu ve lokma hayrı yapıldı.

VALİ COŞKUN LOKMA DAĞITTI

3 BİN 500 KİŞİLİK LOKMA İKRAMI

Lokma hayrının gün boyu süreceğini ifade eden Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıf Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Çağlar; “Denizli için 3 bin 500 kişilik lokma ikramımız ve bin kişilik mevlid şekeri ikramımız olacak. Bunun yanında Aydın ve Muğla illerinde lokma ve mevlid şekeri ikramımız devam ediyor. Aycıca Aydın’da 15 bin kişilik su ikramımız olacak” dedi.

VALİ COŞKUN LOKMA DAĞITTI

VALİ COŞKUN LOKMA DAĞITTI

Lokma hayrına katılan Vali Ömer Faruk Coşkun, vatandaşlara ikramlarda bulundu. Vali Coşkun; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında mevlid-i şerifimiz vardı. Onu icra ettik. Allah kabul etsin. Bu vesileyle aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Gazilerimizi şükranla yad ediyoruz. Şimdi de lokma hayrına katıldık. Akşam 20.30 gibi akşam programını icra edeceğiz. 15 Temmuz 2016’da Ankara’daydım. Biz de bakanlığımızın, Genel Kurmay’ın önündeydik” diye konuştu.