320 NO’LU HATTIN GÜZERGÂHI DEĞİŞTİ

Denizli’de toplu taşıma sisteminin en sık tercih edilen hatlarından biri olan Karahasanlı – Üniversite hattında güzergâh değişti. Aynı yolu kullanan diğer otobüslerin güzergahları da değişti.

Denizli’de belediye otobüs seferleri içinde en kalabalık hatlardan biri olan Karahasanlı – Üniversite hattında güzergâh değişti. 320 numaralı otobüs, güzergâhı üzerindeki İstiklal Caddesi’ni artık kullanmayacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım portalında yaptığı duyuruda İstiklal Caddesi’nde süren üstyapı çalışmaları nedeniyle otobüs güzergâhının değiştiğini duyurdu. Aynı güzergâhı kullanan diğer otobüslerin de bu bölümde diğer alternatifleri kullandığı kaydedildi.

Karahasanlı’dan başlayarak 1200 Evler, Adalet Mahallesi, Merkezefendi, Sırakapılar, Gazi Bulvarı üzerinden devam eden hat yeni düzenleme ile İstiklal Caddesi’ne geldikten sonra İncilipınar istikameti yerine Emek Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddelerini kullanacak.

320 NO’LU HATTIN GÜZERGÂHI DEĞİŞTİ

Yapılan uyarıda çalışmanın olduğu bölümlerden otobüsü kullanan vatandaşların belirtilen istikametteki durakları tercih etmeleri istendi.

Düzenlemenin geçici olduğu, üstyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 320 numaralı otobüsün yeniden eski güzergahında hizmet vereceği kaydedildi.