ÇAVUŞOĞLU’NUN ÇAĞRISI YANIT BULMADI

AK Parti Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında çalışmasına rağmen iki yıl boyunca belediyeden maaş aldığı ileri sürülen personeli meclis toplantılarında gündeme getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu yanıt alamadı. Belediyenin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı servis ettiği basın bülteninde o personelin görüntülerine yer verdi. 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, son iki belediye meclis toplantısında AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında çalıştırdığı bir personelin iki yıl boyunca maaşını büyükşehir belediyesinden aldığını savunarak; “Gelin kul katında hesabınızı ödeyin” çağrısı yaptı. 

Çavuşoğlu adı geçen personelin belediyede hiç çalışmadığını, buna karşın memur yapıldığını ileri sürmüş Özkan’a danışmalık hizmeti verdiğini açıklamıştı. 

Önceki günkü meclis toplantısında adı geçen personelinin ismini B.H. olarak kodlayan Çavuşoğlu yanıt gelene kadar bu konuyu gündemde tutacağını söylemişti. 

Cahit Özkan barış han

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Çavuşoğlu’nun çağrılarına rağmen Cahit Özkan cephesinden ses çıkmadı. Özkan’ın polemiğe girmekten kaçındığı yorumları yapılırken, belediyenin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı konuya ilişkin hazırladığı basın bülteninde hem adı geçen personelin açık ismini verdi hem de Özkan’ın yanında çalıştığına dair fotoğraflar paylaştı. 

Açıklamada; “Sayın Cahit Özkan 2 sene boyunca, Denizli Büyükşehir Belediyesinde memur olmasına rağmen danışman olarak yanınızda çalıştırdığınız Barış Han isimli personel, bu süreçte Denizli Büyükşehir Belediyesi kapısından hiç girmemiştir” denildi.  

FOTOĞRAFLAR SERVİS EDİLDİ

Paylaşılan görsellerde adı geçen personel Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde kadınlara çiçek sunan Özkan’ın fotoğrafını çekerken yer aldı. Bir başka görselde ise AK Parti’nin danışma kurulu toplantısında görülen B.H.’nin son olarak partinin Beyağaç ilçe teşkilatını ziyaretinde Özkan’ın konuşurken fotoğrafını çektiği anlar paylaşıldı. 

nuri çavuşoğlu

SİTEDEN PAYLAŞILMADI

Basın bülteninde Çavuşoğlu’nun; “Tek düsturunun yetim hakkı yiyenlerin peşinde olmak olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Umuyorum bu karardan sonra yetim hakkına el uzatan her kim varsa, her kim bunu yaptıysa, her kim Denizli Büyükşehir Belediyesinin personelini yanında çalıştırıp da maaşını belediyeye ödettiyse, adı her ne olursa olsun takip edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verildi. 

Diğer yandan bu basın bültenine belediyenin resmi internet sitesindeki haberler arasında verilmedi.