İSTİHDAM OFİSİ İÇİN İLK ADIM

Kariyer ve İstihdam Ofisi kurmayı planlayan Merkezefendi Belediyesi iş dünyası temsilcilerinin de katıldığı toplantıda projeye ilişkin ilk adımı attı.

Merkezefendi Belediyesi ilçede Kariyer ve İstihdam Ofisi kurarak işveren ile çalışanları buluşturmayı planlıyor. Projenin ilk adımı hazırlık toplantısıyla atıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan iş dünyası temsilcileri ve İş Kur uzmanları ile bir araya geldi.

Toplantıda ‘Kariyer ve İstihdam Ofisi’nin İşkur'dan da destek alarak hareket edileceğinden, ofisin kariyer danışmanlığı vereceğinden, staj olanakları sağlayacağından ve CV Bank kurulacağından bahsedildi. Odalar, STK’lar ve derneklerin de bu işin içinde olacağı belirtildi.

İSTİHDAM OFİSİ İÇİN İLK ADIM

Doğan, “Ortak akıl ve iş birliği ile Denizli’mizin ve ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan işsizliğe çözüm olarak istihdama katkı sağlamayı istiyoruz. Hep birlikte, güçlü ve etkili bir iletişimle bu ‘Kariyer ve İstihdam Ofisi’ projesini hayata geçirebilir, liyakati olanı, liyakat arayanla buluşturabiliriz. Merkezefendi olarak biz buna tüm kalbimizle talibiz. Hep beraber, ilçemizde işsizliğe karşı bir set oluşturalım” ifadelerini kullandı.