YAZ KURSLARI İÇİN DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

Tüm vatandaşlara açık olan yaz spor kursları için kayıtlar 29 Temmuz’da başlıyor. 

 

Büyükşehir belediyesinin her yaz düzenlediği spor kursları için başvurular 29 Temmuz’dan itibaren yapılabilecek. Bu yaz futbol, step aerobik ve çocuk yogası kursları da diğer branşlara dahil edildi.  

Kurslar atletizm, badminton, bale, basketbol, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, nefes egzersizi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yoga, zumba ve zumba kids branşlarında verilecek.  

Katılmak isteyenler başvurularını internet üzerinden yapacak. 

Pamukkale Belediyesi de ücretsiz kurslarını 22 branşta verecek. 

Bu ilçede yaz dönemi kurslarını iki başlıkta toplandı. Yaz dönemi kültür kursları Atatürk Caddesi’nde bulunan ek binada ve İncilipınar Kurs Merkezi’nde devam ediyor. 7-18 yaş grubunu kapsayan kurslar, yabancı dil,etkili ve hızlı okuma, zeka oyunları, satranç, resim, işaret dili, halk oyunları, gitar, bağlama, drama, jimnastik branşları olmak üzere toplam 11 branşta yoğun katılımla tüm heyecanıyla sürüyor. Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Akvadi Stadı’nda gerçekleştirilen Yaz Spor kursları da ise 7-18 yaş gençlerin katılımıyla, boks, jimnastik, plates, futbol, judo, masa tenisi, Klasik Okçuluk, satranç, saz kursu, gitar, piyano, engelli kursu (7+ yaş özel spor kursu) olmak üzere 12 branşta devam ediyor.