ZEYBEKCİ’NİN BU POZU BİNLERCE BEĞENİ ALDI

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci hafta sonunda paylaştığı bir fotoğraf ile sosyal medyayı salladı. Zeybekci’nin bahçede oturduğu fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı. Bu paylaşım, daha önce paylaştığı ve yırtık pantolonu ile dikkat çeken fotoğrafı akıllara getirdi.  

Denizli siyasetinin önemli isimlerinden Nihat Zeybekci yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ak Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan 63 yaşındaki Zeybekci hafta sonunu baba ocağı Tavas’ın Pınarlar köyünde geçirdi. 

Zeybekci’nin bahçede oturduğu anları paylaştığı fotoğrafı sosyal medyada kısa süre içinde binlerce beğeni aldı. Paylaşımına “Bugün pazar ve bir bahçe günü. Toprağın verdiği huzur ve dinginliğe bıraktık bugün kendimizi. Bereketi verene hamd olsun” ifadelerini not düştü. Bu nota çok fazla kullanıcı iyi dilekleriyle yorum yağdırdı. 

Zaman zaman paylaşımları ile öne çıkan Zeybekci’nin en dikkat çekici fotoğrafı ise çocukluk yıllarına ait paylaşımı olmuştu. Bir 23 Nisan günü çocukluk fotoğrafını paylaşan Zeybekci; “Bu halimizle gurur duyuyoruzdan kastım,  yırtık donlu çocuk Nihat’tır. Her halimize hamd olsun” ifadesini kullanmıştı. Bu paylaşım ilerleyen dönemlerde muhalif kesimler tarafından sıkça gündeme getirilmiş, Zeybekci’nin iş hayatındaki başarıları ile ‘yırtık don’ ifadesi birlikte anılmıştı. 

zeybekci çocukluk