HALK DANSLARI FESTİVALİ SONA ERDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali gala ile sona erdi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl18’ncisini düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali muhteşem bir gala ile sona erdi. 392 dansçının performanslarını ilçelerde ve kent merkezindeki etkinliklerde sergilediği festival binlerce vatandaş tarafından takip edildi. Festivalin galası Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

KKTC, Hırvatistan, Arnavutluk, Polonya, Rusya, Kosova, Gürcistan, Kuzey Osetya, Dağıstan, Kuzey Makedonya, Kolombiya, Kuzeyin Uşakları (Ankara) ile ev sahibi Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Dansları Topluluğu, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Halk Dansları Topluluğu ve 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Spor Kulübü ekibide olmak üzere 12 ülkeden 392 dansçının yer aldığı gala gecesi nefes kesti. 

Gecede konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Umut ediyoruz ki,  bu yaşayacağımız gecelerin güzellikleri her zamankinden daha büyük olsun. Yüreğinizde sevgi, içinizde dostluk hiç azalmasın” ifadelerini kullandı.