KAYMAKAM DİPLOMASINI ALDI

İçişleri Bakanlığının oluru ile Çameli Kaymakamlığına atanan Talha Tunahan Yıldırım, okuduğu Pamukkale Üniversitesi'ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan'ın elinden diplomasını aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 2 Temmuz'da Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi ile Çameli Kaymakamı Hüseyin Kamil Sözen Posof Kaymakamlığına atanırken, yerine İçişleri Bakanlığının oluru ile Çameli Kaymakamlığına atanan Talha Tunahan Yıldırım, 22 Temmuz'da görevine başladı.

Çameli'nin yeni kaymakamı Talha Tunahan Yıldırım, nezaket ziyaretleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan'ı ziyaret etti. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Kaymakam Yıldırım'a diplomasını Rektör Kutluhan takdim etti.

KAYMAKAM DİPLOMASINI ALDI

KAYMAKAM YILDIRIM

Kaymakam Talha Tunahan Yıldırım, 1 Ocak 1995 tarihinde Adana’nın Seyhan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu sırasıyla Adana/Vakıfbank ve Adana/Nigahi Soykan okullarında, Liseyi Adana/Ramazan Atıl Anadolu lisesinde, Lisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde bitirdi.

İlk memuriyet hayatına 2020 yılında Hazine ve Maliye Bakanlığında Uzman olarak başlayan Yıldırım, 2 yıl görev yaptıktan sonra 2022 yılında Kaymakamlık sınavlarını kazanıp Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

İl merkez Stajını Mersin’de yaptıktan sonra Kırşehir’in Çiçekdağ-Boztepe-Mucur ilçelerinde teftiş eğitimini tamamlayan Kaymakam Yıldırım, ayrıca 6 Şubat depremlerinde 9 ay boyunca Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı.

Refiklik stajını Malatya/Yeşilyurt ve Kahramanmaraş/Onikişubat ilçelerinde tamamlayan Yıldırım, İçişleri Bakanlığı'nın 11.07.2024 tarihli oluru ile ilçeye atanmış olup 22.07.2024 tarihinde görevine başladı.