BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN TRANSFER

Denizli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem genel sekreter yardımcısı Ali Aydın ve eşi Nurhayat Aydın, Samsun Büyükşehir Belediyesine transfer oldular. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimlerinde görev alan ve en son 31 Mart yerel seçimleri öncesinde genel sekreter yardımcısı olan Ali Aydın ve eşi Nurhayat Aydın, Denizli'ye veda ettiler. Denizli Büyükşehir Belediyesindeki son mesai günü ve saatinden fotoğraf paylaşan Aydın ailesinin Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ataması yapıldı.
Denizli Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğünün ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yapan inşaat mühendisi Ali Aydın, en son genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunuyordu. Yerel seçimlerde Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun Büyükşehir Belediyesini kazanıp genel sekreter yardımcılıklarına atama yapmasının ardından Ali Aydın ve eşi Nurhayat Aydın, Samsun'a tayin oldu.
Ali Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Denizli'de geçen 28, belediyede geçen tam 19 yıl. Her günü hatta her anı çok güzel anılarla dolu ve unutulmayacak birbirinden değerli yıllar. Hayatımıza dokunan, tanıdığımız tüm herkese çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışız." ifadelerine yer verdi.