PAMUKKALE’DE HALK EKMEK BAŞLIYOR

Ertemur, muhtarlar buluşmasında açıkladı, halk ekmek uygulaması haftaya üç mahallede birden başlayacak.

Merkezefendi Belediyesi’nin ardından Pamukkale Belediyesi de halk ekmek uygulamasını başlatıyor.  Daha önce tüm hazırlıkları tamamladıklarını, satış noktalarına yerleştirilecek büfelerin inşa edildiğini kentteki ekmek üreticileri ile görüşme yaparak satışları başlayacaklarını duyuran Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, muhtarlarla yaptığı toplantıda projeye ilişkin gelişmeleri aktardı.

Çöp poşeti dağıtımı konusunun düzene girdiğini anlatan Ertemur, Halk Ekmek büfelerinin de haftaya hizmete gireceğini ifade etti.

Başlangıçta, Karşıyaka, Deliktaş ve Aktepe mahallerinde halk ekmek satışının yapılacağını açıklayan Ertemur, özellikle ekonomik açıdan dezavantajlı durumdaki semtlerde ihtiyaç sahiplerinin taze ekmeği uygun fiyata almalarını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. Ertemur toplantıda yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki hafta söz verdiğimiz halk ekmek büfelerine de başlıyoruz. Halk Ekmek başlangıç noktaları Karşıyaka, Aktepe ve Deliktaş olacak. Diğer mahallerimizde de devam edecek” ifadesini kullandı.

SGK BORCUMUZ 28 MİLYON LİRA

Enkaz edebiyatı yapmayacağını söyleyen Ertemur ciddi bir borç yükü ile aldıkları belediyede önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Ertemur SGK borçlarına ilişkin de muhtarları bilgilendirdi. Açıklamasında; “Biz geldiğimiz günden itibaren kendi SGK borçlarımızın tamamını ödüyoruz. Ama geçmişten gelen 28 Milyon lira borç var. Onları da yapılandırdık. Ciddi anlamda ekonomik sıkıntımız var. Ama biz hiçbir zaman yönetim olarak bu ekonomik sıkıntının arkasına sığınmadık ve sığınmayacağız. İnanıyorum sizlerle birlikte güzel işler başaracağız” diye konuştu.

Muhtarlara seslenen Ertemur, “İlettiğiniz konuları tek tek not alıyoruz. İlgili birimlerimiz her konunun üzerinde hassasiyetle duracak. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.