İŞKENCE EDİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ, TOPRAĞA VERİLDİ
Denizli'nin Tavas ilçesinde elleri ve ayakları iple bağlanıp ardından işkence edilerek öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi toprağa verildi.
Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde 31 Temmuz Salı günü meydana gelen olayda; 112 Acil Çağrı Merkezini arayan Mehmet Ali E’nin (37) yaptığı ihbarın ardından Hanımlar Sokak'taki müstakil eve gelen jandarma ve sağlık ekipleri, 34 yaşındaki 3 çocuk annesi Müge E’yi evin salonunda ölü olarak buldu. Vücudunda darp ve yara izleri bulunan kadının cenazesi, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı. Elbeli’nin ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan kocası Mehmet Ali E. ile A.K., S.S. ve F.Y. isimli şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Otopsi işlemleri tamamlanan 3 çocuk annesi Müge E.’nin cenazesi, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Gümüşler Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.




